Exclusief: foto’s tonen dunner iPadscherm

Koen 2 uur geleden 10 reacties Laatste door toineenzo

Je kunt het je bijna niet voorstellen, maar het lijkt er op dat de volgende generatie iPad nóg een beetje dunner wordt dan de iPad Air. Dat valt op te maken uit China gelekte foto’s van een nieuw iPad-scherm die OMT exclusief in handen heeft gekregen.

OMT-ipad
meer…

Casual Friday: Zing met Fallon, Joel & iPad

Maarten 2 uur geleden 3 reacties Laatste door Maarten

Deze week heeft OMT iets anders dan een stukje cabaret voor bij de VrijMiBo. Met behulp van een iPad Air en de app Loopy zetten Jimmy Fallon en Billy Joel een geweldige uitvoering neer van “The Lion Sleeps Tonight”. OMT daagt je uit! Zet de borrel even aan de kant (of drink er eerst nog eentje), pak een iDevice en we zien het resultaat graag in de reacties.

Alle iPhone 6 geruchten in één concept

Raymon 4 uur geleden 18 reacties Laatste door hokkie

Er was deze week geen gebrek aan gelekte ‘onderdelen voor de iPhone 6′. Van een mal die gebruikt wordt om de nieuwe smartphone te fabriceren, tot een frontpanel met 4,7-inch scherm. Hoe zouden al die losse onderdelen en specs er samengevoegd uitzien?

Nederlandse ontwerper Martin Hajek heeft samen met de Franse website nowhere else alle gelekte onderdelen, schema’s en geruchten verwerkt in een aantal nieuwe renders. Zo geven die vage foto’s uit Chinese fabrieken toch een concreet beeld van de iPhone 6. Check de renders na de break. meer…

Apple kleurt groen tijdens Earth Day

Raymon 6 uur geleden 1 reactie Laatste door Swiftly

Sinds Tim Cook aan het roer van Apple staat, profileert de iPhone-maker zich graag als ‘groen’ bedrijf. Zo groen dat milieuorganisatie Greenpeace Apple eerder deze maand erkende als een van de meest meest groene techbedrijven ter wereld.

Volgens 9to5Mac zal Apple dit jaar voor het eerst aanhaken bij Earth Day dat jaarlijks op 22 april plaatsvindt. De Apple-logo’s op de voorgevels van Apple Stores zullen groen kleuren en in sommige winkels zullen medewerkers een speciaal Earth Day shirt dragen. Ook op het hoofdkantoor in Cupertino zal op 22 april een groot intern evenement plaatsvinden. meer…

Labs: Office 365 Personal

Lucas 8 uur geleden

Maak kennis met Office 365 Personal van Microsoft, de nieuwste abonnementsversie van Office 365 voor één persoon. Installeer Office 365 Personal op één Mac, op één iPad en op iPhones en neem je vertrouwde Office-programma’s voor € 69 per jaar altijd en overal met je mee.

meer…

Uitgelote ontwikkelaars alsnog telefonisch uitgenodigd voor WWDC

Raymon 22 uur geleden 4 reacties Laatste door THX-1138

Dit jaar verliep de kaartverkoop voor WWDC voor het eerst via een loting. Kaartjes voor de ontwikkelaarsconferentie waren vorig jaar binnen twee en een halve minuut uitverkocht. Niet ingeloot? Blijf vooral bij je telefoon. Je zou zomaar telefoon uit Cupertino kunnen krijgen.

Het lijkt erop dat Apple vandaag begonnen is met uitgelote ontwikkelaars alsnog uit te nodigen om een kaartje te kopen. Een bij OMT bekende ontwikkelaar zegt zojuist telefonisch benaderd te zijn door Apple met de woorden “I have news for you…” waarna de mogelijkheid werd geboden om alsnog een ticket te kopen. meer…

3 tips voor professionele foto’s met de iPhone-camera

Raymon op 17 april 2014 9 reacties Laatste door onelab

De iPhone is al jaren de meestgebruikte camera op fotosite Flickr. De laatste iPhone-modellen hebben een goede camera die menig point-en-shoot compactcamera laat verbleken. Prima voor een selfie of Instagrammetje van je koffie, maar ook voor het serieuzere werk.

In dit artikel bespreken we een aantal onbekende maar nuttige functies die het beste uit de camera van de iPhone halen. Er zijn geen extra apps nodig, alle besproken functies zitten standaard in de camera-app van iOS 7 en werken met de meeste recente iPhone-modellen. meer…

App Store vs. Play Store: Apple verdient meer met minder downloads

Raymon op 17 april 2014 13 reacties Laatste door Ruwepit

De wereldwijde app-economie blijft groeien en bij Google worden de meeste apps gedownload. Apple weet echter een stuk meer te verdienen met minder app-downloads. Dit en meer interessants is te lezen in een nieuw rapport van marktonderzoeker App Anie.

Als naar absolute aantallen wordt gekeken, is de Google Play Store en Apple App Store al enige tijd voorbij. Via de app-winkel voor Android-gebruikers worden 45 procent meer downloads gedaan dan via de App Store. De winst van Apple’s winkel is echter 80 procent hoger dan die van Google. China en Japan blijken belangrijke aanjagers van de groei in downloads. meer…

← Meer nieuws