Pokémon Go-update brengt 80 nieuwe wezens en meer

6 reacties

Nu de vrieskou uit de lucht is, wil Niantic je verleiden om Pokémon Go weer eens op te starten en op pad te gaan. De game krijgt deze week een grote update met daarin onder andere 80 wezens uit de Johto-regio van Pokémon Gold en Pokémon Silver.

Ook komen er mannelijke en vrouwelijke varianten van Pokémon. Naast de nieuwe wezens, brengt de update ook nieuwe items. Zo zijn er voorwerpen bij Pokéstops die helpen bij het sneller evolueren van je wezens.

Een aantal van die items zijn bessen, er worden twee nieuwe bessen aan de game toegevoegd. Allereerst is er de Nanab-bes die een wilde Pokémon vertraagt zodat deze gemakkelijker te vangen is. De Pinap-bes beloont je met twee keer zoveel snoep na het vangen van een wezen.

De interface van de game wordt ook iets verbeterd. Bij het vangen van een Pokémon toont het scherm onderaan een keuzemenu met items. Zo kun je gemakkelijker bessen kiezen om in te zetten. Tot slot is het mogelijk je avatar aan te passen met nieuwe items zoals hoeden, shirts en broeken.
pokemongo-feb2017-update
Oplettende fans weten dat er meer dan 80 Pokémon van de tweede generatie zijn, maar die komen niet allemaal naar Pokémon Go. Welke wezens geslecteerd zijn, weten we wanneer de update beschikbaar is. Volgens Niantic komt deze nog voor het weekend.

Reacties

6 reacties
 • Profielfoto
  MacAanZee

  Go-go-go-go…!! Lekker gezond buiten lopen die tieners. Mijn zonen lopen niet veel meer buiten met de Pokémon. Alleen nog virtueel. Dat kan, zolang het Niantic niet opvalt dat je ineens ergens op een andere locatie zit. Als ze het merken, schijn je voorgoed te worden verbannen uit het Pokémon paradijs. Ik zag laatst nog wel een stel mannen – dertigers – midden in de nacht in de kou bij een kerk lopen. Ze moesten ‘de gym’ verdedigen tegen een ander team:)

 • Profielfoto
  Shmoo

  Ik zag laatst nog wel een stel mannen – dertigers – midden in de nacht in de kou bij een kerk lopen. Ze moesten ‘de gym’ verdedigen tegen een ander team

  .
  Sure… die gasten hoorde bij de kerk of het waren gewoon kinderlokkers!

 • Profielfoto
  whaha

  Shmoo is a non-believer.

 • Profielfoto
  Dydefox

  Euh, ik zit momenteel in het verre Oosten en daar is de gekte nog volop aanwezig. En dat ligt niet alleen aan het weer, maar de opleving van Pokemon.

 • Profielfoto
  MacAanZee

  Nee nee nee Shmoo…. ze liepen allemaal op hun telefoons te kijken. En ik vroeg of ze Pokémon aan het spelen waren. Dat bleek dus idd zo te zijn. De kindertjes sliepen al uren op dat tijdstip. En het was ijskoud:) Ze hadden niks met de kerk te maken, maar – zoals je misschien weet – heeft Pokémon Go zo’n beetje alle kerken en grote gebouwen aangegeven als Pokémon gym.

 • Profielfoto
  Ruwepit

  Nee nee nee Shmoo…. ze liepen allemaal op hun telefoons te kijken. En ik vroeg of ze Pokémon aan het spelen waren. Dat bleek dus idd zo te zijn. De kindertjes sliepen al uren op dat tijdstip. En het was ijskoud:) Ze hadden niks met de kerk te maken, maar – zoals je misschien weet – heeft Pokémon Go zo’n beetje alle kerken en grote gebouwen aangegeven als Pokémon gym.

  Ook een manier om de jeugd richting kerk te krijgen. Ben bang dat het slechts van “tijdelijke” aard is.