ING komt met iMessage-app voor betaalverzoeken

Raymon op 08 februari 2017 4 reacties Laatste door whaha

ING heeft zijn iOS-app uitgebreid met een iMessage-component. Het is nu met een iMessage-app mogelijk om direct vanuit een gesprek betaal­verzoeken aan te maken. Het maximale bedrag dat op deze manier verzocht kan worden is 99 euro.

Na het aanmaken van een betaalverzoek ziet de ontvanger zoals altijd een link. Het grootste verschil is dat de ING-app zelf niet meer geopend hoeft te worden en dat inloggen niet nodig is.

De iMessage-app is onderdeel van de laatste versie van de ING-app en moet eenmalig geactiveerd worden. Doe dit door binnen iMessage op het Store-icoon te klikken, via de grijze bolletjes linksonder naar de App Store te gaan en de app via het tabblad Beheer te activeren. iOS 10 is vereist.

ing-message-demo-001

Klik/tap voor groter.

Om betaalverzoeken via WhatsApp te versturen, dient de ING-app zelf gebruikt te worden. Het is met de iMessage-app ook mogelijk betaal­verzoeken naar Android-gebruikers te sturen, zij ontvangen de link als SMS.

Raymon is vaste redacteur bij OMT, maar noemt zich liever redactieninja. Ook te volgen op Twitter en wekelijks te horen in de TechSnacks Podcast. Lees meer artikelen van Raymon.

En nu?

4 reacties

Profielfoto

Shmoo op 08 februari 2017

Friemelaars zijn het.

Profielfoto

Spinozo op 08 februari 2017

Ik vind ze innovatief bij de ING.

Profielfoto

MacAanZee op 09 februari 2017

Altijd innovatief, de ING. Zijn er altijd als de kippen bij. Prima bruikbare app ook. Het leuke is ook dat je vanuit de app zelf suggesties kunt doen om de app te verbeteren en daar ook antwoord op krijgt.

Profielfoto

whaha op 12 februari 2017

Volgens mij kan bunq dit allang én beter.

 


Je kunt alleen reageren met een gratis OMT account.
Heb je geen OMT account? Registreer je dan nu gratis!

Inloggen

 

of Wachtwoord resetten?