Ninja Spinki Challenges: snelle minigames van Flappy Bird-maker Dong Nguyen

Raymon op 26 januari 2017 Er zijn nog geen reacties

Ninja Spinki Challenges is de nieuwe game van Flappy Bird-maker Dong Nguyen en nu beschikbaar op iOS en Android. Doel van de game is een ninja te trainen met een groot aantal verschillende minigames, die niet altijd even makkelijk zijn.

De kenmerkende 8-bit graphics en muziek zijn aanwezig en de games vereisen veel snelheid en behendigheid. Iedere minigame bevat één uitdaging die binnen 10 tot 30 seconden te voltooien is.

Zes minigames, vijf levels

Dat een uitdaging snel te voltooien is, wil niet zeggen dat het altijd in één poging lukt. In Ninja Spinki Challenges ontwijk je giga-hamsters, schiet je op obstakels, ontwijk je rollend fruit en kanonschoten.  Er zijn 6 minigames en 5 levels. Iedere game wordt in een volgend level moeilijker.

minja-mini

Klik/tap voor groter.

Ninja Spinki Challenges is gemaakt om met één hand te spelen en vrij van in-app-aankopen. Wanneer je een uitdaging niet weet te voltooien, kun je deze hervatten met behoud van je score door een commercial te kijken, of direct opnieuw beginnen zonder reclame. Vermakelijke spelletjes en een prima verdienmodel.

Raymon is vaste redacteur bij OMT, maar noemt zich liever redactieninja. Ook te volgen op Twitter en wekelijks te horen in de TechSnacks Podcast. Lees meer artikelen van Raymon.

En nu?

 


Je kunt alleen reageren met een gratis OMT account.
Heb je geen OMT account? Registreer je dan nu gratis!

Inloggen

 

of Wachtwoord resetten?