Pokémon GO krijgt dagelijkse bonussen

Raymon op 03 november 2016 8 reacties Laatste door polansky

Pokémon GO is leuk, maar na een paar maanden voor de meeste spelers waarschijnlijk wel voorbij. Niantic blies het spel met een Halloween Event succesvol nieuw leven in en gaat nu met dagelijkse bonussen spelers opnieuw verleiden.

Wie twee dagen achter elkaar minimaal een Pokémon vangt, krijgt een bonus van 500 XP en 600 Stardust. Na zeven dagen lang iedere dag minimaal een Pokémon vangen, volgt een bonus van 2000 XP en 2400 Stardust.

Ook bij het dagelijks bezoeken van een Pokéstop volgt een bonus van 500 XP en een aantal willekeurige items. Wie dit een week houdt, krijgt 2000 XP en nog meer items. De update die de dagelijkse bonus brengt, komt volgens Niantic snel beschikbaar.

pokebonus-001

Klik/tap voor groter.

Events zijn een effectieve manier om een game een boost te geven. Tijdens het afgelopen Halloween Event hadden spelers de kans om speciale Pokémon te vangen en werden er extra veel candies gegeven. Volgens data van Sensortower zorgde dit voor 133% meer omzet. Naar schatting spelen nog ruim 15 miljoen mensen wereldwijd het spel dat eerder dit jaar voor een ongekende rage zorgde.

Raymon is vaste redacteur bij OMT, maar noemt zich liever redactieninja. Ook te volgen op Twitter en wekelijks te horen in de TechSnacks Podcast. Lees meer artikelen van Raymon.

En nu?

8 reacties

Profielfoto

Shmoo op 03 november 2016

Zijn er nog professioneel Pokemon-trainers op OMT die nu nog steeds meer kilometers maken dan de postbode in hun omgeving?

Profielfoto

SvS op 03 november 2016

Jammer, het werd weer net zo lekker rustig.

Profielfoto

Rtoonen op 03 november 2016

Ik speel het nog dagelijks. Leuke uitbreiding.

Profielfoto

Shmoo op 03 november 2016

Volgens mij worden die Pokemon plaatsen om je diertjes af te matten nu veel meer ‘gewone’ hangplaatsen zoals wij die vroeger ook konden.

Hier in buurt hangt nu ineens heel erg veel jeugd op zo’n plein maar die zijn dan niet aan het Pokemon spelen maar veel meer normale dingen aan het doen. Met een bal aan het trappen, of meisjes aan de haren trekken of tegen de knieschijven schoppen omdat ze haar leuk vinden. Allemaal dat soort ongein waar de oudjes van deze wereld zich dan weer druk over kunnen maken want ze zouden wel eens een bushalte kunnen gaan vernielen.

Profielfoto

Zjories op 03 november 2016

En de nominatie voor de meest irrelevante comment van de dag gaat naar: *tromgeroffel* Shmoo!

Gefeliciteerd, ga zo door en dan zien we je vast en zeker bij de prijsuitreiking.

Profielfoto

Dydefox op 03 november 2016

Ik heb het na 10.1 niet meer op durven starten, anders wordt mijn phone gewist, vertel ik mijzelf. Uit zelfbescherming.

Profielfoto

Melle op 04 november 2016

Schmoo zijn comment is zo verkeerd niet. Ik vind die helemaal relevant. Ik denk zijn beste bijdrage ooit.

Profielfoto

polansky op 04 november 2016

Inderdaad, prima bijdrage van Shmoo – Hij begrijpt tenminste waar het werkelijk om gaat.

 


Je kunt alleen reageren met een gratis OMT account.
Heb je geen OMT account? Registreer je dan nu gratis!

Inloggen

 

of Wachtwoord resetten?