‘Televisieserie Mr. Robot krijgt iOS-game’

3 reacties

De geliefde televisieserie Mr. Robot krijgt waarschijnlijk een iOS-game die gemaakt is door Telltale Games dat eerder al games rondom films en series als CSI, Jurassic Park, Game of Thrones en ook verhalend spel rondom Minecraft maakte.

Telltale plaatste een teaser voor een iOS-app genaamd ‘E Corp Messaging’ op zijn Facebook-pagina en heeft een Twitteraccount met dezelfde naam aangemaakt. De release vindt plaats op 17 augustus.

Die datum wijst erop dat het niet om een app, maar een game gaat. Op 17 augustus begint Gamescom, het grootste computerspel-evenement ter wereld waar grote namen uit de game-industrie aankondigingen doen en hun laatste innovaties tonen.

E Corp is de naam van een bedrijf dat in de serie voorkomt. Het is een conglomeraat dat niet alleen financieel diensten, maar ook electronica en andere diensten aanbiedt. Hoofdrolspeler Elliot is betrokken bij een hack van het bedrijf met als doel alle schulden van burgers te wissen.

Reacties

3 reacties
 • Profielfoto
  Yoeri

  17 augustus kan ook gewoon de datum zijn omdat er dan een nieuwe aflevering uitgezonden wordt.

 • Profielfoto
  Dydefox

  Ik ga in elk geval die serie kijken, te lang onder steen geleefd zo te lezen.

 • Profielfoto
  DBLCreations

  Mr. Robot is zeker een goeie serie. Zeker het bekijken waard!:-)