‘iPad krijgt in 2018 flexibel OLED-scherm’

Raymon op 15 augustus 2016 5 reacties Laatste door knekkie

Will it bend? Vanaf 2018 wel. Volgens de doorgaans goed geïnformeerde analist Ming-Chi Kuo gaat Apple de iPad in 2018 voorzien van een flexibel OLED-scherm. Ook zou er volgend jaar een 10,5-inch iPad Pro naast het 12,9-inch model verschijnen.

Er gaan al langer geruchten over OLED-schermen in iOS-apparaten. Mogelijk rust Apple volgend jaar eerst de iPhone met een OLED-scherm uit, om de techniek daarna op het grote iPad-scherm toe te passen.

De analist die in het verleden heeft bewezen over betrouwbare informatie uit de leveranciersketen van Apple te beschikken, stelt dat een flexibel OLED-scherm kan zorgen voor een radicaal nieuwe vormfactor en veranderingen in het gebruikersgedrag. Mogelijk doelt Kuo op een apparaat met afgeronde hoeken die doorlopen in de behuizing.
alle-ipads-tot-ipad-air-2

Veranderende line-up

Naast OLED-iPad in 2018, zou Apple volgend jaar een aanpassing in de line-up gaan doen. De 9,7-inch iPad zou een budgetmodel worden, als middenklasser wordt een nieuwe 10,5-inch iPad Pro geïntroduceerd en aan de bovenkant van het segment blijft de 12,9-inch iPad Pro bestaan. Of er nog plaats is voor de iPad mini is onduidelijk, deze wordt niet in het bericht van Kuo genoemd. (Via: MacRumors)

Raymon is vaste redacteur bij OMT, maar noemt zich liever redactieninja. Ook te volgen op Twitter en wekelijks te horen in de TechSnacks Podcast. Lees meer artikelen van Raymon.

En nu?

5 reacties

Profielfoto

MrHammond op 15 augustus 2016

Met ingebouwde Yogamat?!?:-D

Profielfoto

Shmoo op 15 augustus 2016

iPads? Oja, dat zijn die dingen die extreem handig zijn bij alles wat je doet zolang je maar naar Apple luistert en ze gebruikt op de manier dat Apple dat graag ziet. Ook al verkoopt Apple er steeds minder exemplaren van en krijgt de iPad die er echt toe doet voor de meeste mensen al 3 jaar geen upgrade meer..
.

Profielfoto

ajschot op 15 augustus 2016

bron Kuo… goed geïnformeerd? alle sites zeggen dit maar hij zit er toch ook erg vaak naast….

Profielfoto

Nummer36 op 15 augustus 2016

@ajschot, noem dan eens één foute voorspelling over de iPhone 6s?

Profielfoto

knekkie op 15 augustus 2016

Is Kuo niet gewoon in dienst? Onderdeel van Apple’s PR

 


Je kunt alleen reageren met een gratis OMT account.
Heb je geen OMT account? Registreer je dan nu gratis!

Inloggen

 

of Wachtwoord resetten?