Slither: exploderende slangen veroveren de App Store

8 reacties

Deze week met stip op één binnen in de top 10 gratis apps in de App Store: Slither. In deze online multiplayer game begin je als klein slangetje en is het de bedoeling om zo groot mogelijk te worden. Simpel idee, makkelijk speelbaar en erg verslavend.

Slither leent wat elementen van Snake. Je mag anderen niet raken, want dan explodeer je. Groeien doe je door gekleurde pareltjes of de resten van geëxplodeerde medespelers te eten. Op de laatste manier groei je het snelst.

Gelijke kansen

Het leuke aan Slither is dat je ook als klein slangetje snel kan groeien door grotere slangen de pas af te snijden. Je accelereert door dubbel op het scherm te tappen. Iedereen kan elkaar de pas afsnijden, je grootte maakt niet uit. Accelereren is ook handig om je naar resten van geëxplodeerde slangen te haasten. Maar pas op, medespelers zullen dat ook doen en het wordt dan al snel een slagveld met spelers die tegen elkaar botsen.

slith001
Begin als klein slangetje.
2016-04-21 14_26_00
Snijd elkaar de pas af en sluit in.
slith002
Haast je naar resten van geëxplodeerde spelers om sneller te groeien.

Reacties

8 reacties
 • Profielfoto
  bcgraaf

  Ik speel normaal nooit spelletjes, maar deze is toch wel erg leuk en verslavend. Heb al een paar x een lege iPhone gehad door dit spel!

 • Profielfoto
  Loek1991

  Agar.io rip-off

 • Profielfoto
  koen

  Yep(n)

 • Profielfoto
  Usain

  Agar.io rip-off

  Zit een slimme marketing truc achter. Laat Youtubers het betaald spelen en alle kids downloaden het dan vanzelf, Vervolgens loopt het geld binnen.

 • Profielfoto
  Sander Lubberts

  Ook zo traag als wat wanneer je worm groter word

 • Profielfoto
  essiw

  Je vergeet nog te vertellen dat et spel niet speelbaar is omdat et continu vastloopt (lag)

 • Profielfoto
  Raymon Mens

  Dat is het probleem met games die in korte tijd populair worden, de servers gaan laggen. Hopelijk schakelen ze snel capaciteit bij. De afgelopen dagen was het in ieder geval goed speelbaar.

 • Profielfoto
  whaha

  Snake met online multiplayer? Oh, daar gaat m’n nachtrust.
  Gelukkig doet de browserversie het niet en probeer ik altijd te voorkomen dat ik spelletjes op m’n telefoon installeer…