Apple Store helpt bij aanbrengen screen­protector

Apple rmens 10 feb 2016
Leestijd: 1 minuut

Het perfect plaatsen van een screen protector is een lastig klusje dat de Apple Store je vanaf nu uit handen neemt. Apple is samen met Belkin gestart met het aanbieden van ScreenCare+ waarbij een medewerker een screenprotector vakkundig plakt.

De service is alleen beschikbaar voor de iPhone 6 of nieuwer en bij screenprotectors van Belkin. De Apple Store beschikt over een speciale machine die het beschermfolie zonder bubbels of stof aanbrengt.

De service startte vorige week al in Japan, maar wordt nu ook in de Apple Stores in Amsterdam, Den Haag en Haarlem aangeboden. Bij aanschaf van Belkin TrueClear InvisiGlass-beschermfolie (€ 24,95) wordt deze gratis aangebracht. Er is geen afspraak nodig.

Ook bij Amac

De Apple Store is niet de eerste winkelketen in Nederland die deze service aanbiedt. Bij Apple Premium Reseller Amac is het sinds vorig jaar al mogelijk om een Belkin screenprotector te laten aanbrengen. De keten werkt in zijn 22 vestigingen met dezelfde methode als Apple. Bij Amac wordt naast de iPhone 6/s (Plus) ook de iPhone 5, 5c en 5s ondersteund. Hoe het in zijn werk gaat zie je in onderstaande video.

https://www.youtube.com/watch?v=-8am_K24Nj0

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen