Tweede publieke beta iOS 9.2 beschikbaar

7 reacties

Gisteren voor ontwikkelaars en vandaag voor publieke betatesters: iOS 9.2 beta 2. Iedereen die zich voor het publieke betaprogramma heeft aangemeld, kan de nieuwe beta onder Instellingen > Algemeen > Software-update vinden en downloaden.

iOS 9.2 voert kleine verbeteringen door aan in-app Safari, verbetert de interface van Apple Music en leert Siri een nieuwe taal. De tweede beta voegt de mogelijkheid toe om in-app Safari via de zijkant weg te vegen.

De tweede publieke beta van iOS 9.2 heeft buildnummer 13C5060d en is daarmee identiek aan de beta voor ontwikkelaars. Een nieuwe publieke beta van OS X 10.11.2 is nog niet gesignaleerd. In dit artikel lees je alle verbeteringen die de eerste beta met zich meebracht.

Net als bij alle beta-software adviseert Apple om de publieke beta niet op iOS-apparaten voor dagelijks gebruik te installeren. Naast bugs in de software van Apple zelf, kan het zijn dat software van derden niet meer werkt. Benieuwd? Iedereen kan zich voor publieke beta’s aanmelden bij Apple Seed.
9.2pubbbeta2

Reacties

7 reacties
 • Profielfoto
  pruus

  Kwam vlotjes door, binnen 3 minuten. En draait weer. We gaan het ervaren…

 • Profielfoto
  App69

  Raar, op m’n iPhone 5C staat de News app op m’n iPad Air niet.

 • Profielfoto
  MacbookTo

  Waar kun je eigenlijk je vragen melden? Ik vind het zo vervelend na de laatste update dat je je foto niet meer snel kunt kopiëren. Eerder hield je je vinger erop en kopieerde je hem en gooide hem in whatsapp of waar dan ook in. Nu vind ik het omslachtiger.

 • Profielfoto
  marcelnijman

  Feedback geven gaat via de Feedback app van Apple.

 • Profielfoto
  Hduebf Dgfuhf

  Als ik me probeer aan te melden blijft de site oneindig laden, ik heb goede verbinding, iemand raad?

 • Profielfoto
  Raymon Mens

  Als ik me probeer aan te melden blijft de site oneindig laden, ik heb goede verbinding, iemand raad?

  Probeer je het vanuit de OMT-app? Dan wil openen in Safari ipv de in-app browser wel eens helpen.

 • Profielfoto
  pruus

  Ik krijg op de iPad Mini2, als ik vanaf home swipe naar nieuws, dan komt er een rare balk te staan tussen de 2 rijen apps met Siri er in. Dat gebeurt ook als ik naar beneden swipe, om te zoeken, in basisscherm. Feedback ligt bij Apple. Verder zijn mij geen dingen opgevallen.