Nieuwsgierig? Bekende Apple Watch-apps al te proberen op website

8 reacties

Tijdens het Apple Event van aanstaande maandag gaat Apple ongetwijfeld een groot aantal Apple Watch-apps laten zien. Niet alleen de meegeleverde apps, maar ook door externe ontwikkelaars gemaakte apps. Voor wie niet kan wachten is er WatchAware.

Op deze website is te zien hoe een aantal Apple Watch-apps eruit zien en werken. Er staan al grote namen als Twitter, FaceBook, BMW, Citymapper en Apple Maps bij. Ook Glances en notificaties ontbreken niet.

Notificaties zijn korte mededeling met daaraan meestal aan actie gekoppeld. Het werkt net als op de iPhone wanneer een notificatie-banner naar beneden gesleept wordt. Glances geven juist meer informatie dan een korte notificatie. De Apple Watch toont aan de hand van hoe lang je naar de Watch kijkt automatisch wel of geen Glance.
apps-preview
De meeste apps zijn gebaseerd op screenshots en informatie die ontwikkelaar vrij hebben gegeven. Slechts enkele voorbeelden zijn nog niet definitieve ontwerp. Dit wordt bij iedere app vermeldt. Er worden regelmatig nieuwe apps toegevoegd. Nieuwsgierig? Check het hier.

Reacties

8 reacties
 • Profielfoto
  sunapple

  Leuk, kan niet wachten om er een om te hebben.

 • Profielfoto
  Yosemite095

  Kijk nu al uit naar de release!!

 • Profielfoto
  ozzie X

  Looking to turn your iPhone into a remotely activated Whoopee Cushion? As the name promises, FartWatch will let users use their Apple Watch as a remote control to send a fart sound to a paired iPhone. If that wasn’t enough FartWatch also lets you pick the type of fart sound that will play.

  Ik kan niet wachten. NOT
  Ik ben al 20 jaar een mega Apple gebruiker, maar die Watch doet me echt heelemaal niks. Voor degenen die er wel opgewonden van worden: veel plezier gewenst de komende tijd!

 • Profielfoto
  Richard74

  Dus dan krijg je notificaties op je iPhone en op de Apple watch. Ik word er nu soms al gek van..

 • Profielfoto
  Glime

  Dus dan krijg je notificaties op je iPhone en op de Apple watch. Ik word er nu soms al gek van..

  Het is heel simpel om voor veel niet belangrijke dingen de notificaties uit te zetten, scheelt enorm.

  Je kunt zelfs watsapp groepen stil zetten

 • Profielfoto
  Ricardo95

  Heb het geld nog niet bij de release er voor over….maar denk dat er zeker 1 komt in de toekomst….erg gaaf!

 • Profielfoto
  polansky

  Kijk nu al uit naar de release!!

  Ik ook! Dan zijn we tenminste af van dit soort nietszeggende nieuwsberichten over een nietszeggend horloge.

  Dit soort Apps als hieronder is alleszeggend over dit horloge:

  FartWatch will let users use their Apple Watch as a remote control to send a fart sound to a paired iPhone. If that wasn’t enough FartWatch also lets you pick the type of fart sound that will play… http://watchaware.com/watch-apps/page/3

 • Profielfoto
  SoSuMe

  Ik kom toch steeds weer tot de conclusie dat het in feite een zinloos onooglijk horloge is. Had na de eerste bekendmakingen een gevoel van .. Ja! Maar ook gezien de prijs en de zinloze apps uiteindelijk toch maar… Nee!