Geld terug voor Office 365-abonnees met iPad

7 reacties

Vorige werden niet alleen gratis Office-apps Excel, Word en PowerPoint voor de iPhone uitgebracht. Ook Office for iPad kreeg de mogelijkheid om documenten te bewerken zonder dat hiervoor een Office 365-abonnement nodig is.

Dit leidde tot teleurstelling bij iedereen die speciaal voor Office for iPad een abonnement op Office 365 afsloot en een jaar vooruit had betaald. Microsoft komt nu met een regeling. Gebruikers kunnen hun abonnement opzeggen en krijgen een deel van hun vooruitbetaalde abonnementsgeld terug.

Wie het Office 365-abonnement als in-app aankoop heeft aangeschaft, kan via iTunes Support een verzoekt tot terugbetaling doen. Als het abonnement via Microsoft of een reseller aangeschaft is, kan het verzoek tot terugbetaling direct bij Microsoft ingediend worden. De regeling loopt tot 31 januari 2015 en alle aanvullende voorwaarden staan op deze pagina.
office-for-ipad-16x9
Voorheen was het met Office for iPad en Office Mobile (iPhone) alleen mogelijk om documenten te openen en printen, om te bewerken was Office 365 nodig dat als jaarlijks of maandelijks abonnement verkocht wordt. Sinds vorige week is zo’n abonnement niet meer verplicht, maar geeft het nog wel toegang tot een aantal premium functies. Ook is onbeperkte opslagruimte in OneDrive inbegrepen. Office werkt tegenwoordig ook met Dropbox.

 

Reacties

7 reacties
 • Profielfoto
  Targaryen

  Mooie tegemoetkoming voor de weners die in het ontdekkingendraadje afgelopen week aan het klagen waren over hun abonnement. Ik vind het een mooie gunst. Ik heb destijds ook Aperture gekocht voor 99 euro in de winkel. Een tijd later was-ie beschikbaar voor 69,99 euro in de Mac App Store.

 • Profielfoto
  Macteach

  Vorige werden niet alleen gratis Office-apps Excel, Word en PowerPoint voor de iPhone uitgebracht.

  Ah, zo ken ik Raymon weer, wat een prima ‘Raymon-alinea’…
  Zucht…

 • Profielfoto
  Rolf

  klassiek microsoft gestuntel ?

 • Profielfoto
  GrannySmith

  klassiek microsoft gestuntel ?

  Je moet toch wel een ongelofelijke hekel aan Microsoft hebben om zo’n rare opmerking uit je toetsenbord te krijgen… man, man, man.

  Ze doen iets wat ze echt niet hoeven te doen. Je krijgt geld terug voor die mensen die dat willen. (Overigens niet te snel doen want je geeft dus ook 5 licenties Office weer terug en unlimited cloud storage.)

  Jij vindt dit gestuntel.

  Zucht.

 • Profielfoto
  Noest

  Het is iig beter ‘gestuntel’ dan dat van Apple op software-gebied de laatste jaren, en dan laat ik de OS-en nog even buiten beschouwing.

 • Profielfoto
  RJG

  Ik vind dit ongelooflijk netjes van MS!
  Ik vind MS op sommige punten de laatste goed bezig!
  Niet dat ik overstap maar op sommige punten verbazen ze mij positief.

 • Profielfoto
  Double_UK

  Ik ben het eens met GrannySmith, Noest en RJG,

  Heel netjes van Microsoft.

  Sinds kort ben ik zelfs weer overgetapt op Word. Waarom?

  Pages-documenten van krap twee jaar geleden kan ik niet meer openen.

  Word documenten van twintig jaar geleden nog steeds zonder problemen.