De eerste échte foto van de iPhone 6?

10 reacties

Er is de afgelopen weken geen gebrek geweest aan foto’s en filmpjes van dummy-modellen van de iPhone 6. Allemaal kenmerkten ze zich door het ontbreken van het Apple-logo en de opvallende witte randen boven- en onderaan de achterkant.

Het Australische Macfixit claimt een foto van de achterkant van de iPhone 6 te hebben ontvangen van een bron uit China. Het Apple-logo is aanwezig en de maten komen overeen met een toestel van 4,7-inch. De dikke witte randen lijken ook nog steeds aanwezig. Is dit de eerste échte foto van de iPhone 6?

Back-Cover-6
Back cover ‘iPhone 6’.

De iPhone 6 gaat niet groen worden, maar het achterkantje zit in een folie dat het moet beschermen tegen beschadigingen tijdens het productieproces. De dubbele flitser die in de iPhone 5s aanwezig is, lijkt vervangen door een enkele flitser. Mogelijk heeft Apple een manier gevonden om de twee lichttinten te integreren een een enkel lampje.

De iPhone 6 wordt in september van dit jaar verwacht. Volgens de laatste geruchten heeft het toestel een 4,7-inch scherm met een resolutie van 1704 x 960 pixels.

Reacties

10 reacties
 • Profielfoto
  LdeV

  Waarschijnlijk ziet hij er mooi uit als eindproduct, maar op die dummy’s vind ik de witte randen er niet uitzien.. Hoop ook niet dat er rondom de camera een randje uitsteekt, zou niks voor Apple zijn. Ben benieuwd naar de echte iPhone 6!

 • Profielfoto
  Needler

  Waarschijnlijk ziet hij er mooi uit als eindproduct, maar op die dummy\’s vind ik de witte randen er niet uitzien.. Hoop ook niet dat er rondom de camera een randje uitsteekt, zou niks voor Apple zijn. Ben benieuwd naar de echte iPhone 6!

  De iPod Touch heeft ook een camera die iets uitsteekt.

  Ik ben heel blij dat de iPhone 6 weer rondingen krijgt. Ik vind de 3G nog altijd het lekkerst vasthouden.

 • Profielfoto
  -Mark-

  De achterkant zal er wel soortgelijk worden als de iPad Air. Zou mooi zijn:)

 • Profielfoto
  sunapple

  Hoop ook niet dat er rondom de camera een randje uitsteekt, zou niks voor Apple zijn.

  Hoewel ik het daar mee eens ben werd dit ook gezegd over de glazen delen op de achterkant van de iPhone 5 mockups destijds.. We zullen het zien.

 • Profielfoto
  Psvu2

  Opening van de apple logo, zou wel mooi zijn als die oplicht als je belt. Net zoals je dat nu kan aanzetten met de flits.

 • Profielfoto
  ibla

  En dan alsjeblieft weer een beetje een steviger metaal zoals bij de 4/4S. Man, m’n 5S is zo zacht als een pakje boter. Niet normaal meer zo snel als daar beschadigingen en deukjes inkomen.

 • Profielfoto
  BartFolkers

  Geloof d’r niks van. Er is geen eens ruimte voor die ‘nieuwe’ True Tone flash die we als eerste bij de 5s hebben gezien. Ben benieuwd hoe ze daar één led van kunnen maken.

 • Profielfoto
  SvS

  Het valt me mee dat nog niemand over de kleur klaagt;-)
  En idd, design 4s blijft t mooiste vind ik. (en de 5 ook eigenlijk, die is verlengde versie ervan)

  De strepen zijn bedoeld voor betere signaalbereik?

 • Profielfoto
  MacKevin11


  Toch kan je ook met zo’n ontwerp best leuke dingen:)

 • Profielfoto
  THX-1138

  Overigens kunnen we er vanuit gaan van dit “ingebouwde levensduur” van de iPhone redelijk teruggeschroefd zal worden. Mijn iPhone 4s is bijvoorbeeld nog veel te goed. Hetzelfde is het geval met m’n Macbook Pro 2009 en iMac 2009. Tè goed allemaal. De recentere modellen zijn al van een mindere levensduur. Kijk alleen maar naar de accu’s.