Nog een maandje wachten op Real Racing 3

Koen van Tongeren op 17 januari 2013 7 reacties Laatste door MacKevin11

Bij de onthulling van de iPhone 5 in september vorig jaar werden ontwikkelaars van verschillende studio’s op het podium getrokken om de verzamelde pers te laten zien waar ze allemaal wel niet toe in staat waren op het iOS-platform. FireMonkey (een Australische studio die opgekocht is door EA) mocht de langverwachte derde versie van Real Racing demonstreren. Daarin was te zien dat Real Racing 3nieuwe circuits en auto’s heeft, maar bovenal verbluffende graphics.

De ontwikkelaars beloofden na hun demonstratie dat het spel in december te vinden zou zijn in de App Store, maar helaas, de feestmaand kwam en ging zonder Real Racing 3. Inmiddels heeft FireMonkey wel iets van zich laten horen. Via YouTube komen de ontwikkelaars aan het woord over de ontwikkeling van nieuwe circuits en de uitdagingen die daarbij komen kijken. Ook is er op Facebook een nieuwe belofte gedaan: in februari komt het spel dan toch écht uit.

Waar FireMonkey nog communiceert over de vertraging van Real Racing, hult een andere ontwikkelaar die ook op Apple’s podium stond zich in stilzwijgen. NaturalMotion liet tijdens het iPhone 5-evenement een eerste versie zien van Clumsy Ninja. Dit spelletje had rond de kerstdagen in de App Store moeten staan, maar na de demo in september heeft niemand er nog iets van vernomen. Zelfs de beheerder van de Clumsy Ninja-fanpage op Facebook lijkt niet tot zijn eigen frustratie niet in contact te kunnen komen met de makers.

Koen van Tongeren is mede-oprichter van One More Thing. Daarnaast is hij zelfstandig filmmaker en is hij te vinden op Twitter, Facebook en Instagram. Lees meer artikelen van Koen.

En nu?

7 reacties

Profielfoto

IBram-1 op 17 januari 2013

Hoop dat clumsy ninja snel komt

Profielfoto

knekkie op 17 januari 2013

Ik kijk echt uit naar real racing 3

ik heb real raceing 2 stuk gespeeld en ik ben wel to aan iets nieuws en vooral mooiers want de iPhone 5 is een stuk krachtiger op dat vlak.

Wat is er eigenlijk gebeurd met Infinity blade dungeons??? http://infinitybladegame.com/dungeons/

Profielfoto

Ruud Ravenhorst op 17 januari 2013

RR2 is het enige race-spel dat ik leuk vind, naar RR3 kijk ik dan ook met spanning uit!

Profielfoto

Ni3l55 op 17 januari 2013

Real Racing 1&2 heb ik alle twee gekocht en vind het gewoon de beste Race game voor iOS. Ik ben ook van plan om Real Racing 3 te kopen.

Profielfoto

Afroman op 17 januari 2013

Ik vond aan Real Racing geen bal aan. Zelfs sturen ging automatisch. Gamen voor losers.

Profielfoto

lEl [moderator] op 17 januari 2013

Je kan de moeilijkheidsgraad zo instellen dat hij al die automatische dingen niet doet. Prima spel, ik kijk zeker uit naar 3!

Profielfoto

MacKevin11 op 17 januari 2013

Komt ’t ook beschikbaar op de iPhone 4S?

 


Je kunt alleen reageren met een gratis OMT account.
Heb je geen OMT account? Registreer je dan nu gratis!

Inloggen

 

of Wachtwoord resetten?