OMT LIVE op MacBeurs 2012

Koen van Tongeren op 19 november 2012 12 reacties Laatste door aipat

Afgelopen weekend was OMT aanwezig op de MacBeurs 2012 in het Belgische Genk. Jan David en Lucas ontvingen in zes aflevering interessante gasten, terwijl onze razende reporter Jesse de beursvloer afstruinde, op zoek naar coole gadgets en reacties van het publiek. Ook gaven we elk uur de unieke OMT-muts weg in ‘So You Think You’re a fanboy?’. Alle video’s zijn nu terug te kijken via YouTube.

Koen van Tongeren is mede-oprichter van One More Thing. Daarnaast is hij zelfstandig filmmaker en is hij te vinden op Twitter, Facebook en Instagram. Lees meer artikelen van Koen.

En nu?

12 reacties

Profielfoto

Brombeer op 19 november 2012

“Het grootste Nederlandstalige Apple-evenement van Europa”
.
Je moet er maar op komen…

Profielfoto

michiel112 op 19 november 2012

“Het grootste Nederlandstalige Apple-evenement ter wereld” klinkt toch nog beter, niet?;)

Kom ik zo op…

Profielfoto

tapple op 19 november 2012

Tuurlijk is t de grootste

Profielfoto

JohnnyDeBelg op 20 november 2012

Misschien direct: Is Jesse nu homo?

Profielfoto

appleimacg5 op 20 november 2012

Beste mensen,

Allereerst LEUK dat jullie hier verslag van doen en ons weer weten te boeien met tips en weetjes.
Toch een kritische vraag: Waarom is het steeds zo matig gesteld met de productie ansicht. Destijds met het LIVE evenement rondom iPhone 5 ook al. Ik realiseer me dat het live is en er wat fout kan gaan, maar dit komt toch wel allemaal heel erg amateuristisch en hobbymatig over. Is het een budgettair verhaal of wat?
Neem niet weg dat ik jullie website giga waardeer en jullie sowieso blijf volgen. Ik mis echter gewoon wat quickness en smoothness waar Apple nou juist zo’n mooi voorbeeld van is met haar producten.

Profielfoto

Brammetjebammetje op 20 november 2012

@appleimacg5 het spijt me, maar dit soort reacties snap ik echt niet. Noem mij één site, echt maar één site, professioneel of hobby (net als OMT) in Nederland die dit soort producties professioneler aanpakt dan OMT. Ik ben het nog niet tegengekomen, dus waar komt die amateurisme-claim vandaan? Dan moet er toch ook een professioneel voorbeeld zijn?

Profielfoto

jessevandonk op 20 november 2012

@JohnnyDeBelg ohh..:p

Profielfoto

oblomov op 20 november 2012

Was live in Genk aanwezig en heb hier nog eens alle video’s bekeken. Hartelijk dank Jan David, Lucas en Jesse voor jullie moeite om deze leuke en onderhoudende video’s te maken. Jesse mag voor mij wel iets minder druk zijn.
Het is ‘live’ waarbij er van alles mis kan gaan en natuurlijk is het niet super professioneel en glad, maar dat is ook niet de bedoeling, hoop ik, want die losse sfeer spreekt mij zeer aan.

Profielfoto

JohnnyDeBelg op 20 november 2012

Het gaat nu toch veel beter Koen die zich focust op de regie. Live kan veel mis gaan. Kan het nog erger dan dit http://www.youtube.com/watch?v=-qsclwDXFro. @jesse je hebt dat goed gedaan hoor. iK hou ook wel van die losse sfeer maak het echt.

Profielfoto

eStef op 20 november 2012

Waar koop je die miniatuur projector voor o.a. de iPhone, die werd geshowd op MacBeurs Genk. Naam van site was slecht te verstaan.
Corbu

Profielfoto

JayPee op 21 november 2012

hobby (net als OMT)?

Nouja hobby? Gezien de advertentie inkomsten kun je het ook gewoon werk noemen. Maar ik ben het met je eens dat er weinig mis is met de productie, ja er gaat weleens wat mis, maar dat heeft toch ook zijn charme. In de basis ziet het er prima en professioneel uit.

Profielfoto

aipat 4 jaren geleden

eStef : de mini projector “Pico” is te koop bij Prifri.nl Het was Jan die tijdens de uitzending de uitleg gaf.

 


Je kunt alleen reageren met een gratis OMT account.
Heb je geen OMT account? Registreer je dan nu gratis!

Inloggen

 

of Wachtwoord resetten?