Odes aan Steve Jobs op Apple Campus

16 reacties

Dat Steve Jobs een inspirerende man was staat voor velen als een paal boven water. Op de Apple Campus gaat het gedachtegoed van Steve uiteraard nooit verloren. Om het personeel te blijven inspireren en motiveren zijn onlangs een quote en foto’s van Steve geplaatst op de Apple Campus. We zijn benieuwd wat voor plekje Steve krijgt op Apple Campus 2.

Reacties

16 reacties
 • Profielfoto
  Dr. Maddox

  Het blijft wennen dat hij is overleden… Wat rest is putten uit het verleden om de honger van het heden te stillen. :’)

 • Profielfoto
  bram91

  Eens met Dr. Maddox

 • Profielfoto
  Obi-wan Kenobi

  Idem, het geeft nog steeds een vreemd gevoel nooit meer een nieuwe fantastische keynote van de man te kunnen volgen. Zijn collega’s kunnen hem ongetwijfeld op de meeste vlakken goed opvolgen, maar de Apple keynotes zullen toch nooit meer hetzelfde zijn, vrees ik…

 • Profielfoto
  Arthur345

  Hij maakte de keynotes iets te overdreven en hij kraakt merken zoals Microsoft af. Maar presenteren kan hij wel goed en leuk.

 • Profielfoto
  klonic

  Ben het ook met dr Maddox eens.

  Ik heb dat gevoel (wennen aan het feit dat hij er niet meer is) ook en dat is raar want dat heb ik anders nooit. Daaruit blijkt denk ik wel dat hij (Steve Jobs) echt een bijzonder mens was.

  Wat zn keynotes betreft had hij een bijzonder gezag terwijl hij ook rust uitstraalde (dat mist Cook toch wel). Dat in combinatie met die keiharde marketingpraatjes was toch wel bijzonder.

 • Profielfoto
  J-vision

  Steve Jobs heeft veel gebracht en is te vroeg overleden. Echter moet je ook hierin niet te lang blijven hangen maar zoeken naar wat het volgende is.. En als het goed is heeft Steve Jobs dit voordat hij stierf perfect geregeld. Dus gun Cook wat tijd en wacht rustig af:D

 • Profielfoto
  SanderMichelsen

  Pffffffffffffffffffgf

 • Profielfoto
  JWB
 • Profielfoto
  Haike

  Ben het ook met dr Maddox eens.

  Wat zn keynotes betreft had hij een bijzonder gezag terwijl hij ook rust uitstraalde (dat mist Cook toch wel). Dat in combinatie met die keiharde marketingpraatjes was toch wel bijzonder.

  Steve en rust….. ahem….. er zijn verhalen en anekdotes dat anderen toch maar niet samen met hem in de lift gingen staan.

  Laten we eerlijk zijn; hij was een revolutionair, en had ideeën en concepten waarvan anderen dachten dat het niks zou worden en hem voor gek verklaarden, en hij ging in eerste instantie voor een hele hoge kwaliteit. Maar mocht je hem tegen komen, dan werd je afgeraden om hem aan te kijken, als ik het goed heb mee gekregen.

  Laten we die man nou niet gaan verafgoden…

 • Profielfoto
  wensink

  Steve Jobs 1 van de 8 wereld wonderen!!!!!

 • Profielfoto
  Dr. Maddox

  Ach ja, je moet Apple op de voet volgen om dit te begrijpen. Staat namelijk los van de persoon Steve Jobs. Ook al zou ik hem een arrogante slavendrijver vinden, zijn bijdrage en visie voor Apple was bijzonder en met zijn overlijden is een van de mooiste tijdperken voor consumenten elektronica afgesloten. Of Apple daarmee als merk tot stilstand komt moeten we maar afwachten.

  Het is maar net wat je wil lezen. Verafgoden is heel iets anders.

 • Profielfoto
  puccini

  Houd het nou nooit op met de lofzang over SJ ?
  Dit gaat echt te ver !

 • Profielfoto
  Fingerlicking

  Ik word echt zo moe van zielige steve jobs is dood post…

 • Profielfoto
  Dr. Maddox

  @ Iedereen die zo van de leg is over het “bewonderen” van Jobs – Laat me raden, jullie gaan ook naar voetbalwedstrijden en vervolgens zitten klagen dat iedereen van die stupide shirtjes draagt? Als de muziek je niet aanstaat is dat niet de schuld van de DJ maar een kwestie van een andere stamkroeg zoeken.

 • Profielfoto
  Andre Mesker

  @ Iedereen die zo van de leg is over het “bewonderen” van Jobs – Laat me raden, jullie gaan ook naar voetbalwedstrijden en vervolgens zitten klagen dat iedereen van die stupide shirtjes draagt? Als de muziek je niet aanstaat is dat niet de schuld van de DJ maar een kwestie van een andere stamkroeg zoeken.

  Goed gesproken! :thumbsup:

 • Profielfoto
  wensink

  Steve jobs was wel de beste in de geschiedenis van apple & de hele computer industrie en als je het daar niet mee eens bent, dan

  Ben je een

  NOOB