Landen met iTunes Match en iTunes in the Cloud officieel bekend

Guido op 23 december 2011 12 reacties Laatste door Hanky Dussen

Apple heeft op haar site officieel bekend gemaakt welke landen er beschikbaarheid hebben over iTunes Match en iTunes in the Cloud. Nederland wordt (nog) niet genoemd in de eerste categorie. In het overzicht staat vermeld welke content gebruikers in de verschillende landen kunnen delen op hun apparaten via iCloud.

Momenteel is iTunes in the Cloud beschikbaar in 120 landen. In het overzicht wordt duidelijk dat gebruikers in sommige landen meer content op hun devices kunnen delen dan in andere landen. Alleen gebruikers in de Verenigde Staten, Canada, Australië en het Verenigd Koninkrijk hebben volledig toegang tot hun eigen content. Voor hen is het mogelijk om muziek, video’s, tv-uitzendingen, apps en boeken uit te wisselen tussen verschillende devices.

iTunes Match is beschikbaar voor de volgende 17 landen: Australië, België, Canada, Cyprus, Duitsland, Frankrijk, Ierland, Luxemburg, Malta, Mexico, Nieuw-Zeeland, Slowakije, Spanje, Tsjechië, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Zwitserland. Zoals bekend wordt Nederland niet in dit rijtje genoemd. Eerder meldden wij al dat auteursrechtenorganisatie Buma/Stemra bezig is te onderhandelen met Apple. Verwacht wordt dat er snel overeenkomst wordt bereikt over de implementatie van iTunes Match in Nederland.

Bekijk het volledige landenoverzicht van iTunes in the Cloud

En nu?

12 reacties

Profielfoto

W0utR op 23 december 2011

Wow, Belgie word echt verwent de laatste tijd, eerst een regering, nu dit.

Profielfoto

Lucjuh op 23 december 2011

Zelfs malta heeft al iTunes Match…

Profielfoto

jptje93 op 23 december 2011

Jalooeers!!

Profielfoto

rdesign op 23 december 2011

Goed bezig, Buma, goed bezig. Prutsers.

Profielfoto

jtd op 23 december 2011

Ja, maar de Kamer wil wel dat het vertrouwen weer hersteld wordt. Of anders gezegd: De Kamer wil graag dat Buma haar werk blijft doen.

De Tweede Kamer vindt ook dat de zaak tot op de bodem moet worden uitgezocht en nam een motie hierover van de SP aan. Het kabinet moet desnoods maatregelen nemen om het vertrouwen in Buma/Stemra te herstellen, vindt de Kamer.

Profielfoto

mmars op 23 december 2011

Buma(ffia)

Profielfoto

iPot op 23 december 2011

Nederland is zo’n enorme banenrepubliek aan het worden met al die getikte instanties die allemaal een vinger in de pap willen hebben.

Profielfoto

ottovds op 23 december 2011

dat krijg je als je rechts stemt…

Profielfoto

Aidovive op 23 december 2011

BUMA/STEMRA moet vooral goed haar werk blijven doen door nieuwe initiatieven zoals iTunes Match te omarmen. Niet door ze te vertragen.

Profielfoto

pim939 op 23 december 2011

BUMA/STEMRA moet vooral goed haar werk blijven doen door nieuwe initiatieven zoals iTunes Match te omarmen. Niet door ze te vertragen.

:thumbsup:

Profielfoto

Hanky Dussen op 23 december 2011

@iPot: “banenrepubliek” ? Ik dacht dat dat nou juist wat minder was de laatste tijd:wink:

 


Je kunt alleen reageren met een gratis OMT account.
Heb je geen OMT account? Registreer je dan nu gratis!

Inloggen

 

of Wachtwoord resetten?