Evernote Peek gebruikt Smart Cover

Rick Stevenhaagen op 09 juni 2011 8 reacties Laatste door Nickalicious

Evernote maakt wel heel slim gebruik van de Smart Cover. Voor zover ons bekend zet het bedrijf de eerste app in de markt die extra functionaliteit toevoegt door gebruik te maken van de magnetische cover. De app helpt je te studeren en het geheugen te verbeteren.

Evernote Peek werkt samen met een Evernote account. Na het ingeven van de accountgegevens maakt Peek gebruik van de data die je in Evernote hebt opgeslagen. Door het onderste gedeelte van de Smart Cover een stukje naar boven te klappen, krijg je van Peek een vraag. Rol hem nog iets verder omhoog en je krijgt het antwoord. Het programma houdt ook bij welke vragen je goed hebt beantwoord.

Evernote is een dienst die je helpt om alles te onthouden. Van ideeën tot notities, bookmarks, foto’s en documenten. Je kunt deze vervolgens op veel verschillende apparaten inlezen en bijwerken. Evernote Peek maakt slim gebruik van deze data die je hebt toegevoegd. Je zult niet alles willen onthouden, maar vooral voor studenten kan het uitkomst bieden om bijvoorbeeld aantekeningen te leren. Een slimme manier om voor afwisseling te zorgen tijdens droge tentamenperiodes.

En nu?

8 reacties

Profielfoto

Maverick9898 op 09 juni 2011

Haha leuk bedacht:D.

Profielfoto

Afroman op 09 juni 2011

afkijken!

Profielfoto

worldofrick op 09 juni 2011

Haha leuk idee!!!

Profielfoto

anoniem op 09 juni 2011

Evernote gebruik ik nu al een jaartje naar volle tevredenheid! Studie, notities voor m’n werk, ideeen voor m’n boek, recepten en willekeurige dingen “voor later”, ze gaan d’r allemaal in. Ook m’n ToDo lijst staat er in, met dank aan de prachtige iOS app EgretList.

Peek ziet er fantastisch uit als studiehulp voor m’n leertraject Japans!

Het mooie van Evernote is dat je ook Notebooks met mensen uit kan wisselen! Op die manier kan je dus flash cards voor je studiegroep maken en delen.

Profielfoto

Statenweg [moderator] op 09 juni 2011

leuk gedaan!

Profielfoto

Xcode op 09 juni 2011

Geweldig idee!:lol:

Profielfoto

MacAanZee op 09 juni 2011

Nou geweldig….leuk dát wel.

Profielfoto

Nickalicious op 09 juni 2011

Ik vind het een leuk concept, waarom niet?

 


Je kunt alleen reageren met een gratis OMT account.
Heb je geen OMT account? Registreer je dan nu gratis!

Inloggen

 

of Wachtwoord resetten?