iCE Amsterdam 2011

Jan David Hanrath op 16 februari 2011 4 reacties Laatste door MrHammond

Voor de tweede keer in successie staat de Westergasfabriek in Amsterdam op 7 en 8 maart in het teken van iCE Amsterdam. Een Europees congres over strategieën voor mobiel en app-ontwikkeling.

De iPhone mag dan de onbetwiste aanjager zijn van de mobiele ontwikkeling, andere smartphones zitten in de lift en samen veranderen ze de manier waarop wij met elkaar communiceren.

Naast het inmiddels vertrouwde iPhone iOSDevCamp zijn er dit jaar ook ontwikkelkampen voor Android, Windows Phone 7 en BlackBerry.

De line-up aan sprekers en moderatoren komt voornamelijk van de andere kant van de grote plas. Dom Sagolla, Philippe Winthrop Andrew Seybold, maar ook London (Ajit Jaokar) en Amsterdam/Kaapstad (Daniel Erasmus) zijn vertegenwoordigd.

iCE Amsterdam is breed van opzet en daardoor interessant voor C-level management, marketeers, telecom professionals, ontwikkelaars en app-designers.

OMT is er dit jaar als gevolg van een overvolle agenda helaas niet bij, maar onze vrienden van iPhoneclub zijn mediapartner. Door gebruik te maken van hun promocode kun je met 50% (groeps-)korting kaarten bestellen.

Op iCE Amsterdam 2009 spraken we met Dom Sagolla, mede-oprichter van het iPhone Dev Camp en mede-oprichter van Twitter.

Jan David Hanrath is mede-oprichter van One More Thing en daarnaast als architect gespecialiseerd in de bouw van bibliotheken. Je vindt hem op Twitter en Linkedin. Lees meer artikelen van Jan David.

En nu?

4 reacties

Profielfoto

LucasJV op 16 februari 2011

Hoeveel twitter medeoprichters zijn er wel niet? Elk jaar hoor ik weer een nieuwe naam.

Profielfoto

Divad op 16 februari 2011

Het bedrijf bestond uit 14 man (in het begin), dit werden 7 man, 4 werkten aan het prototype, en uiteindelijk zijn het er weer 14 geworden. En rond 2009 waren er rond de 120 man.

Profielfoto

LucasJV op 16 februari 2011

*kijkt video*

Aah, juist.

Profielfoto

MrHammond op 16 februari 2011

Hiervoor neem ik zelf iig niet de ICE naar Amsterdam:razz:

 


Je kunt alleen reageren met een gratis OMT account.
Heb je geen OMT account? Registreer je dan nu gratis!

Inloggen

 

of Wachtwoord resetten?