Vandaag: One More Thing in de RAI

54 reacties

De zaal is ingericht. De techniek werkt. Het wachten is op onze gasten en publiek: iCreate Live gaat straks los in de RAI en One More Thing is er helemaal klaar voor. Om 10.30 uur begint onze talkshow met een doorlopende waterval van interviews, optredens, award ceremonies en presentaties. Voor je het weet is het 15.30 uur en wordt de enige echte OMT iPad uitgereikt aan de winnaar van de quiz So You Think You’re a Fanboy? Win jij die iPad misschien?

Je kunt er nog bij zijn! Kaartje voor iCreate Live kosten aan de deur € 12,50 en de deuren zwaaien om 10 uur open.

Reacties

54 reacties
 • Profielfoto
  Jerry.w

  Die iPad winnen zou niet verkeerd zijn, maar als jongetje van 14 zal ik wel te weinig kennis hebben:)

 • Profielfoto
  Anth

  Die iPad winnen zou niet verkeerd zijn, maar als jongetje van 14 zal ik wel te weinig kennis hebben:)

  Wie niet waagt, wie niet wint!

 • Profielfoto
  daanieh

  Ja, ik ben erbij! Tot over een paar uurtjes!

 • Profielfoto
  Maikelw

  Ik zie jullie over een paar uurtjes!

  Jerry, tot morgen ochtend kwart voor 9, dus snel slapen jij:P

 • Profielfoto
  ctxppc

  Amai! Jan David is zo ongeduldig dat hij deze nacht gewoon niet zal slapen!:razz::nerd:

 • Profielfoto
  lucschram

  Ik ben 13 en ik weet alles over de iPad! Ik heb er net zoals OMT een “nieuws site” . Maar die noem ik niet want dat is spam ;). Bij me profiel staat wel een linkje. Maar komt er een podcast van? Dan kan ik het alsnog zien;)

 • Profielfoto
  Yannes

  Veel plezier iedereen.

  /not coming

 • Profielfoto
  yinjan

  Misschien is die man van “help, mijn man heeft een hobby” er dit jaar niet bij…

 • Profielfoto
  leovanh

  Veel plezier allemaal. Ik kan er helaas niet bij zijn!

 • Profielfoto
  Maikelw

  Vanuit de omt zaal: t is hier wel druk zeg. Heb best wel naar mn zin:D

 • Profielfoto
  wouwout

  Waar is de live feed?

 • Profielfoto
  joasdekker

  Ben al weer onderweg terug. Er nog geen uurtje geweest, maar wat een tegenvaller zeg!
  Iedere euro er aan besteed is weggegooid geld geweest

 • Profielfoto
  Maikelw

  Vind je? Ik heb het geweldig naar mijn zin. Zit achter in de zaal van omt en de quiz gaat zo beginnen. Mijn broertje gaat meedoen. Hoop dat hij die iPad wint, dan heb ik die van mij weer in bezit haha:P

 • Profielfoto
  MichMich

  Wat een aanfluiting, 2 kaartjes + parkeren = 40 euro. Weggegooid geld.
  Had ik liever in de appstore besteed.

  (Overigens geen kritiek op OMT, maar op de iCreate organisatie… )

 • Profielfoto
  kk2

  Wow, dit was op z’n zachtst gezegd hoogst oninteressant. Was vanochtend ff naar de RAI. Lezingen waren niet te volgen omdat sprekers geen microfoon hadden. De zalen waren overvol en slecht geventileerd. De stands waren echt boring. ’t Zag eruit alsof je bij een open dag van een school met een erg laag budget was.

  Informatief personeel stond bij de tent van SAE. Voor de rest niets nieuws of ook maar iets wat de moeite waard was. Jammer en zonde van tijd en geld, € 12,50 entree! Je kreeg er niet eens een goodiebag bij, wat op events met dergelijke entreeprijzen toch heel normaal is.

  Meer lezen: http://www.onemorething.nl/community/topic/icreate-live/page/2#ixzz0nLGndORm

 • Profielfoto
  Triumph

  Ben ik even blij dat ik er niet 280 aan gewaagt heb (heen en terug)

 • Profielfoto
  joasdekker

  Eens. Over OMT kan ik niet oordelen, de rest ga ik hier niet eens meer woorden vuil over maken.

 • Profielfoto
  VLC

  Wat een aanfluiting zeg. Gelukkig was dit weekend ook Opel in de RAI met hun Autorai stand waardoor je na registratie een gratis uitrijkaart van de RAI kreeg en een gratis lunch. Niets interessants of nieuws, heel klein opgesteld. Drama.

  Het grappige is wel dat iCreate ruim 3.000 euro vraagt voor een stand. Dus aardige investering voor de mensen die er wel stonden, gezien het er ook vrij rustig was.

 • Profielfoto
  MacX

  Op de beursvloer stonden enkele vriendelijke standhouders, maar veel stelde het niet voor. De lezingen heb ik niet gevolgd, want ik heb eigenlijk de hele tijd in de OMT zaal naar de boeiende interviews geluisterd. Al met al niet echt een geweldig evenement, maar OMT kwam daar wel met kop en schouders bovenuit. complimenten :thumbsup:

 • Profielfoto
  Flighter

  Ook ik was er van 10:00 tot 14:00. Het was een tegenvaller. Niks echt nieuws, stands teleurstellend. Dit lag natuurlijk aan mijn hoge “HCC” verwachting als oud pc gebruiker. De pr rondom het event beloofde (straalde) meer uit. Jammer.

 • Profielfoto
  spacefreek

  Verbaasd me niets dat het ’n beetje suf was, wie heeft de iPad gewonnen? (OMT-account)

 • Profielfoto
  rbojanssen

  Ik vond het ook erg tegenvallen. Erg weinig stands (en van de stands die er waren waren er 4 voor cursussen), lezingen overlapten elkaar in tijd dus 5-10 min voor het einde begonnen er mensen op te staan en de huidige lezing te verlaten.

  En de kwaliteit van de stands was ook ver beneden de maat voor een Apple event. Jammer, erg jammer.

 • Profielfoto
  MichMich

  Kunnen we ook ergens geld terugvragen?;)

 • Profielfoto
  kk2

  Haha idd ja.
  Toen ik in de OMT zaal was was er net pauze. Ik had geen zin meer om nog te wachten, omdat er niks te doen was.

 • Profielfoto
  Stro

  Niets meer dan lof voor OMT; de op zijn zachtst gezegd teleurstellende “beurs” werd gelukkig prima gecompenseerd door het enthousiasme van Jan David, Koen en Lucas! Gave interviews, met Lex Runderkamp als persoonlijke favoriet. Niet te vergeten de subtiele “One More Thing” overgang naar Leine, tof! Al met al heeft OMT de dag meer dan gered!

 • Profielfoto
  RobinJans

  Ik ben vanochtend even langs gegaan, viel ook voor mij heel erg tegen. Had hoge verwachtingen bij de stands, maar waren er veel te weinig en wekte ook niet echt mijn interesse. Hebben jullie trouwens de Adobe stand gezien? Die hun demonstraties allemaal op een Windhoos gevalletje deden, Super!
  Sprekers van de workshops waren echt niet te verstaan, mensen begonnen al voor het einde heen en weer te rennen.

  Nee, ook ik had liever die 40 (treinkaartje) euro in mijn roze spaarvarkentje gestopt. Had het na ± 3 uur wel gezien, toen lekker nog eventjes cafeetje gepakt hier in Breda.. Wat mij overigens wel beviel.

 • Profielfoto
  Dr. Maddox

  Het is dat OMT een zaaltje had anders was ik na 5 minuten al weg;)

  Complimenten voor OMT dus. De workshop van Koen stak leuk in elkaar! Jammer dat je weinig tijd had.

 • Profielfoto
  leopard

  Beneden alle peil, noemen ze dit een Apple beurs, kom we gaan niet zwanzen he. Van die paar standtjes die er waren, was de moeite echt zeker niet waard. Had ik het geweten dan had ik niet van Belgie helemaal naar de RAI afgezakt met de trein en had ik mijn ticket door de papierversnipperaar gedaan. Plopper plopper de flop.

 • Profielfoto
  reven

  Wat was er live?

 • Profielfoto
  Yip

  Ik merk dat iedereen al weg was voor 15:30 (iPad-uitrijking)?

  Dan zit er niets anders op dan de iPad aan mij te geven.

  :D

 • Profielfoto
  iCreatedTech

  In tegenstelling tot (bijna) iedereen vond ik iCreate Live een leuke beurs!
  De lezingen van Richard IJzermans waren heel interessant, maar wel jammer dat ze hem niet even een microfoon hadden kunnen geven!
  De OMT talkshow was ook heel leuk, complimenten aan One More Thing!
  Het einige minpunt was dat er weinig (interessante) stands waren, maar misschien is het volgend jaar beter!

 • Profielfoto
  william89

  Ik merk dat iedereen al weg was voor 15:30 (iPad-uitrijking)?

  Dan zit er niets anders op dan de iPad aan mij te geven.

  :D

  Congrats man!:lol:

  Ik had gisterenavond na de line-up en de stands nog eens te bekijken besloten om niet te gaan. Tot aan jouw reactie was ik daar blij om gezien de overige reacties, echter jij heb er weer geluk mee!!!

 • Profielfoto
  Maikelw

  Heb jij hem gewonnen, Yip?

  In dat geval gefeliciteerd!

 • Profielfoto
  yinjan

  En inderdaad: “help, mijn man heeft een hobby”….

 • Profielfoto
  Edwin377

  Het was een leuke dag! De kritiek op te weinig stands vind ik onzin. Het was van tevoren duidelijk dat het om lezingen ging. De lezingen die ik gezien heb vielen me echter tegen. Die over de workflow van film begon op een heel laag niveau en erg gericht op de basics van iMovie terwijl er ook al een iMovie workshop voor beginners was. Ik dacht dus een gevorderden lezing te volgen wat niet bleek te kloppen. Vervolgens sloot ik aan bij de lezing over filmen met de spiegelreflex. Hoewel best interessant kwam er een wat naieve maar terechte vraag uit de zaal; “het zou toch over filmen met een spiegelreflex gaan”. De spreker nam dan ook erg ruim de tijd om een kader te schetsen. Het was weinig “hands on”. Daarbij brak op dat het erg vol was. Warm en weinig zuurstof. En beide sprekers hadden geen werkende versterking. Maar ik kan me voorstellen dat het zo’n eerste keer ook nauwelijks in te schatten is wat je aan capaciteit nodig hebt. Volgende keer beter dus. Verder graag iets meer spreiding in, en duidelijkheid over het te verwachten niveau. Net zoals de artikelen in iCreate dat aangeven.

  De One More Thing zaal maakte voor mij de dag meer dan goed. Een leuk, afwisselend programma met leuke sprekers, feest der herkenning, humor, actie rondom de quiz en een mooi stukje bezinning rond de invloed van Apple. Hooguit iets meer prikkelende vragen stellen aan het panel dan vertellen Koen! Maar dat is detail. Verder helemaal top en zeker voor herhaling vatbaar!

 • Profielfoto
  Yip

  Excuses voor deze miscommunicatie.
  Het was een sarcastische opmerking van mij omdat het leek alsof er niemand meer overgebleven was op die beurs omdat het zo tegenviel.

  Dan zou er ‘zogenaamd’ nog maar 1 uitweg zijn om die iPad kwijt te raken, en dan ZOU ik hem moeten krijgen. slechts als grappige, totaal onzinnige, maar enigszins gepaste opmerking. Ik bedoel er uiteraard niets mee.
  Ik heb dus helemaal geen ipad gewonnen, was dat maar waar zeg:P

 • Profielfoto
  mactheo

  Vond het niet veel soeps…… tot ik bij de OMT zaal kwam…

  De mannen van Bright, de Keynote van Koen, de muziek van Leine, het interview met Plasterk enz…
  Top !

 • Profielfoto
  Tim14ww

  Het was een leuke dag! De kritiek op te weinig stands vind ik onzin. Het was van tevoren duidelijk dat het om lezingen ging. De lezingen die ik gezien heb vielen me echter tegen. Die over de workflow van film begon op een heel laag niveau en erg gericht op de basics van iMovie terwijl er ook al een iMovie workshop voor beginners was. Ik dacht dus een gevorderden lezing te volgen wat niet bleek te kloppen. Vervolgens sloot ik aan bij de lezing over filmen met de spiegelreflex. Hoewel best interessant kwam er een wat naieve maar terechte vraag uit de zaal; “het zou toch over filmen met een spiegelreflex gaan”. De spreker nam dan ook erg ruim de tijd om een kader te schetsen. Het was weinig “hands on”. Daarbij brak op dat het erg vol was. Warm en weinig zuurstof. En beide sprekers hadden geen werkende versterking. Maar ik kan me voorstellen dat het zo\’n eerste keer ook nauwelijks in te schatten is wat je aan capaciteit nodig hebt. Volgende keer beter dus. Verder graag iets meer spreiding in, en duidelijkheid over het te verwachten niveau. Net zoals de artikelen in iCreate dat aangeven.

  De One More Thing zaal maakte voor mij de dag meer dan goed. Een leuk, afwisselend programma met leuke sprekers, feest der herkenning, humor, actie rondom de quiz en een mooi stukje bezinning rond de invloed van Apple. Hooguit iets meer prikkelende vragen stellen aan het panel dan vertellen Koen! Maar dat is detail. Verder helemaal top en zeker voor herhaling vatbaar!

  ik citeer: “Uiteraard is er tijdens het lezingenprogramma ruimschoots de gelegenheid de vele stands te bezoeken van Apple-resellers, distributeurs, software leveranciers, accessoire leveranciers en aanbieders van opleidingen.” Ik weet niet waar jij die Vele stands hebt gezien? Ik welgeteld 12, en het leken eerder halve marktkramen als stands..

 • Profielfoto
  Janozua

  Ik vond het best leuk (was er vrijwel heel de dag), alleen jammer dat er geen microfoons bij de lezingen waren. OMT was inderdaad erg leuk en wel goed geregeld qua systeem (licht & geluid etc.).

  En vet dat ik de iPad uit mocht proberen:)

 • Profielfoto
  Edwin377

  Het was een leuke dag! De kritiek op te weinig stands vind ik onzin. Het was van tevoren duidelijk dat het om lezingen ging. De lezingen die ik gezien heb vielen me echter tegen. …knip…knip…

  ik citeer: “Uiteraard is er tijdens het lezingenprogramma ruimschoots de gelegenheid de vele stands te bezoeken van Apple-resellers, distributeurs, software leveranciers, accessoire leveranciers en aanbieders van opleidingen.” Ik weet niet waar jij die Vele stands hebt gezien? Ik welgeteld 12, en het leken eerder halve marktkramen als stands..

  Nou ja, ik heb inderdaad niet vele stands gezien; (zei ik ook niet) maar het klopt dat ze wel zijn aangekondigd. Pas korte tijd voor de dag zelf werd duidelijk wat het precies zou inhouden. Maar goed; ik ging met uitgeprint schema de trein in en wist dus dat het vooral een dag van lezingen zou worden. De plattegrond op dat schema liet zien dat er nauwelijks standjes waren maar dat pas nádat de kaartjes waren gekocht. Zo gek is die kritiek dus toch niet.

 • Profielfoto
  iGert

  We hebben vandaag op de iCreate drie workshops bezocht: Videoworkflow met iMovie, Final Cut Express en Final Cut Studio + Ontdek de geheimen van iMovie ’09 en de DSLR workflow.

  Heel eerlijk gezegd: ik vond het verschrikkelijk jammer dat de sprekers geen zaal versterking hadden. De luidsprekers waren duidelijk aanwezig, maar er kon geen gebruik van worden gemaakt?
  Dat maakte het geheel voor de sprekers en het publiek een beetje ongemakkelijk. Wellicht dat daar de volgende keer aandacht aan kan worden besteed.

  De eerst genoemde workshop begon aardig maar raakte door vragen uit het publiek aan het eind in de problemen met de tijd. Dat was op zich wel jammer.

  De workshop van Coen was ondanks de te lage resolutie van het projectiescherm (ook zo’n mooi ding wat je met elkaar voor die tijd kunt testen) een hele mooie duidelijke die voor iedereen goed te volgen was.
  Het verhaal stak netjes in elkaar en ik heb begrepen dat in de kleinere zaal alles wel goed is verlopen. Ik kijk er zeker naar uit om hier nog meer van te horen in de toekomst.

  De derde workshop met Otto was een goede showcase van zijn werk vergezeld met enkele tips wat je zou kunnen doen. Ik had er iets meer van verwacht (we hebben nog wat mensen achteraf gesproken en die waren dezelfde mening bedeeld).

  Was het de moeite waard? Ja!
  Tips voor volgend jaar liggen voor de hand: beter geluid, projectoren checken of ze de eisen aankunnen voor een presentatie en misschien toch een iets ruimer opgezet programma.

  Waarom dat laatste: het viel mij op dat aan het eind van elke workshop de mensen gingen lopen wat verstorend werkt. Zeker voor de persoon die de presentatie geeft is het geen fijne ervaring als mensen in grotere aantallen tegelijk de zaal verlaten omdat ze op hun horloge moeten kijken voor de volgende workshop.

  Misschien is een opzet zoals bij de FCPUG een goed idee. Grotere zaal, meerdere onderwerpen in een show en in de pauzes gelegenheid om de standjes te bezoeken.

  Door het druk bezette schema heb ik bijvoorbeeld helemaal niets gezien van OMTlive en dat betreur ik wel een beetje.

  Volgend jaar weer? Jazeker, maar dan hoop ik wel op een verbetering.
  Verder alleen maar lof voor deze eerste keer. Leuk opgezet met een uitgebreid programma. Maar zoals ik al aangaf: misschien net iets TE groot programma. Ik ging naar huis met het gevoel dat ik 50% heb gemist.

  Behalve dan de Tweet met de mening van Plassterk over Twitter….HOEZO is dat voor oude mannen!

 • Profielfoto
  Maikelw

  Ik vond het best leuk (was er vrijwel heel de dag), alleen jammer dat er geen microfoons bij de lezingen waren. OMT was inderdaad erg leuk en wel goed geregeld qua systeem (licht & geluid etc.).

  En vet dat ik de iPad uit mocht proberen:)

  Had me aangesproken, had je er de hele middag mee mogen spelen:P

  Ik heb dat ding zelf bijna niet in mijn handen gehad haha :crazy:

 • Profielfoto
  iberno

  Niet iedereen deed z’n presentatie op n Windhoos, heb bij 1 Adobe en bij 1 Canon geen windhoos gezien!

  Inderdaad hulde aan OMT die er echt iets van maakten, vond t ook meer n OMT beurs dan iCreate! De beurs vond ik zeker voor een eerste keer geslaagd! Had er minder (vooral qua aantal bezoekers) van verwacht en dus geslaagd. Heb mindere beurzen meegemaakt! het was voor mij n 7. Leuk om ‘de doelgroep’ te zien die ook veel ‘ouderen’ betreft! Welke Microsoft gebruiker zou hierop afkomen???

  Minpuntenn zijn inderdaad: weinig stands, geen of slecht geluid en slechte ventilatie

  Ik denk dat standhouders ook wat terughoudend zijn geweest (voor een onbekende beurs) en een volgende beurs veel meer standhouders zal trekken. Ik had gehoopt op wat iPad en iPhone accesoires maar goed… Blijft dat voor minder dan 15€ het een goede dag was en we niet zo moeten klagen…. Feedback is goed, klagen voor een 1e keer en dit geld niet nodig!

 • Profielfoto
  Henri Kroeze

  Als vrij recente ‘switcher’ heb ik samen met een andere, nog recentere ‘switcher’, beide lezingen van Richard over de OSX tips voor beginners en gevorderden gevolgd. Over de spreker niets dan lof: zeer ervaren met het onderwerp, kon het goed overbrengen en ook nog eens met de nodige humor af en toe. Richard: KLASSE!

  Echter, de matige kwaliteit van de beamer en het gebrek aan versterking van het geluid deden wel iets afbreuk aan het geheel. Gelukkig zaten we letterlijk op de 1e rij!
  Vwb de ventilatie in de zalen: vooral bij Richards 2e lezing over OSX voor gevorderden was het dusdanig druk, dat de bezoekers letterlijk op de airco units zaten wat de werking natuurlijk niet bevorderd!

  De stands waren matig: Ik had graag een schijfje OSX 10.6 gekocht om de boel thuis te upgraden!

 • Profielfoto
  leopard

  Graag had ik de iPad willen proberen, maar tot mijn spijt niet gezien. Mijn zien ze daar nooit meer terug. Weet je wat deze grap mijn heeft gekost, schandalig veel. 2 Inkom tickets van 15 euro totaal + 2 trein tickets van 37 euro, samengeteld 89 euro. Bestaat er soms zo geen fonds die dat terug willen vergoeden.:cool: Had ik dit geweten dan had ik dit bedrag opzij gezet voor het verder sparen van een MacBook Pro voor volgend jaar. :ftim: Ik had het er helemaal niet naar mijn zin hoor, hooguit 1,5 uurtje geweest, ik had vééééééél meer verwacht zoals anderen. Waarheid mag geschreven worden.

  Naar het grootse Apple event van Nederland op de folder van icreative.nl. Hoogstwaarschijnlijk een drukfout, het had de kleinste event moeten zijn.:oops:

 • Profielfoto
  KarelWillem

  Als ik de reacties zo lees, dan ontsteeg het zeker het niveau van de Appledagen in Nieuwegein niet. Ook daar altijd veel en leuke lezingen (en die hebben soms zelfs een microfoon; techniek staat voor niets tegenwoordig!). En volgens mij meer stands dan er hier aanwezig waren.
  Grootste verschil: 12,50 entree (want in Nieuwegein gratis).

 • Profielfoto
  reven

  Vandaag: One More Thing in de RAI??

  NEE – DAT WAS GISTEREN!

 • Profielfoto
  Yip

  @reven: ”geschreven op 08 mei 2010”

 • Profielfoto
  reven

  Ja dat zeg ik Gisteren.
  Ik merk dat ik steeds meer negatief wordt over omt.

  Wees eens eerlijk.
  Er had nu moeten staan
  – winnaar van de ipad
  – een videoverslag
  – fotoverslag

  Ik heb echt geen idee waarom omt iedere keer laat zien dat ze het wel willen. Maar niet kunnen waarmaken.

  En de opmerking ‘op vrijwillige basis’ begin ik ook al aardig zat te worden.

  de OMT community en het forum is het fundament van deze website.
  Wordt tijd dat daar de focus op komt te liggen.

 • Profielfoto
  Janozua

  Had me aangesproken, had je er de hele middag mee mogen spelen:P

  Ik heb dat ding zelf bijna niet in mijn handen gehad haha :crazy:

  Tja… als ik dat van te voren geweten had:D

 • Profielfoto
  Yip

  @reven: ik bedoelde dat het artikel gisteren is geschreven, en dus gisteren relevant was. op 8 mei werd het artikel geschreven, dus de titel van het artikel is nog steeds relevant.

  Los daarvan ben ik het met je eens dat in ieder geval de ipad-winnaar wel eens bekend mag worden gemaakt.

 • Profielfoto
  MacX

  KarelWillem

  Als ik de reacties zo lees, dan ontsteeg het zeker het niveau van de Appledagen in Nieuwegein niet. Ook daar altijd veel en leuke lezingen (en die hebben soms zelfs een microfoon; techniek staat voor niets tegenwoordig!). En volgens mij meer stands dan er hier aanwezig waren.

  Grootste verschil: 12,50 entree (want in Nieuwegein gratis).

  Meer lezen: http://www.onemorething.nl/2010/05/vandaag-one-more-thing-in-de-rai/#ixzz0nQYaMYHF

  KarelWillem heeft gelijk, de beurs in Nieuwegein was zelfs zonder de aanwezigheid van OMT een klasse beter, het kan dus wel!

 • Profielfoto
  KarelWillem

  Wat me erg verbaasd is het feit dat Nieuwegein wordt georganiseerd door een non-profit-organisatie, terwijl dit iCreate-evenement een compleet commerciële opzet had. Dan hadden de voorbijkomende ‘beginnersfoutjes’ toch zeker niet voor mogen komen.

 • Profielfoto
  Doede

  Als vrijwilliger bij Stichting Klokhuis (we zitten in De Bilt, niet meer in Nieuwegein) kan ik wel aangeven dat het opzetten van zo’n dag niet eenvoudig is.

  We werken met slechts een paar mensen voor en achter de schermen hard aan een kwalitatief goed lezingen-, cursussen- en workshopprogramma, en op de beursvloer zijn de laatste tijd in rap tempo bezig om hoogwaardige stands neer te zetten. Door middel van evaluaties verbeteren we onszelf continue. Toch kan het voorkomen dat een lezing of cursus anders is dan men verwacht had (noem het een “tegenvaller”). Je kan namelijk als lezinggever wel veel weten, maar kun je het ook overbrengen??

  Bij 5 technische stands kan men als donateur de hele dag gratis terecht met vragen of hardwareproblemen, terwijl ondertussen het 4×4 sessies lezingenprogramma loopt. Al met al kost me dat als vrijwilliger tientallen uren per AppleDag. Achteraf is het altijd weer de moeite waard!

  Afijn, jammer dat ik de iCreate beurs heb gemist. Was wel benieuwd! In elk geval leuk om hier de evaluaties te lezen.