Sonos: ‘iPad App in de maak’

Koen van Tongeren op 04 april 2010 5 reacties Laatste door KarelWillem

Wie het eerder door OMT geteste Sonos systeem in huis heeft zal waarschijnlijk al een oogje op de iPad hebben. Het apparaat heeft namelijk potentie als ideale drager voor de Sonos Controller software waarmee het systeem bediend wordt. Nu bestaat de controller al voor Mac, PC, iPhone en als stand-alone apparaat, maar het formaat van de iPad biedt nieuwe mogelijkheden.

Gelukkig is het kwartje ook al gevallen bij de ontwikkelaars bij Sonos. Vandaag bevestigde het bedrijf via Twitter later dit jaar uit te zullen komen met een aparte Sonos Controller App voor de iPad. De huidige iPhone-App werkt ook prima op de iPad, maar een eigen App kan optimaal gebruik maken van het grote scherm. Ondergetekende kan nú al bijna niet wachten… ook niet op die iPad.

Koen van Tongeren is mede-oprichter van One More Thing. Daarnaast is hij zelfstandig filmmaker en is hij te vinden op Twitter, Facebook en Instagram. Lees meer artikelen van Koen.

En nu?

5 reacties

Profielfoto

Vaarkamp op 04 april 2010

heb je al een iPad dan , koen ?

omdat je niet wachten kan zeg je:p

Profielfoto

Koen van Tongeren [moderator] op 04 april 2010

:lol: Goed punt, heb er nog een halve zin aan toegevoegd.

Profielfoto

iNsane op 05 april 2010

Er is vast een hele leuke toepassing te bedenken voor de iPad, maar sleep je niet liever je iPhone (of iPod touch) van kamer naar kamer? Die houd je toch al continu binnen handbereik. Tenminste, ik wel.

Profielfoto

63743 Master op 05 april 2010

Dacht ik ook al!

Profielfoto

KarelWillem op 05 april 2010

Hie is het eigenlijk met Apple’s eigen Remote?

Is daar al een fijne iPad-versie van?

 


Je kunt alleen reageren met een gratis OMT account.
Heb je geen OMT account? Registreer je dan nu gratis!

Inloggen

 

of Wachtwoord resetten?